PlayStation 5 događaj potvrđen: Konačno ćemo naučiti cijenu i datum izlaska PS5

Zašto možete vjerovati

- Sony je potvrdio datum kada ćemo konačno saznati ključne preostale pojedinosti o PlayStationu 5 - naime cijenu za dvije verzije konzole, plus datum izlaska - iako će događaj od 16. rujna očito biti fokusiran na sjajne igre dolaze na PS5 pri pokretanju (i nakon toga!) '.

Znamo da će PS5 biti jedna moćna konzola i možete provjeriti sve ključne specifikacije PS5 u našoj glavnoj značajci:

Što se tiče datuma izlaska, znamo da će PS5 biti s nama u studenom, ali ne znamo točno kada - i sa Xbox serije S i Xbox serija X koji će biti objavljen 10. studenog, bit će vrlo zanimljivo saznati kada će biti datum izlaska PS5.





Također je zanimljivo - naravno - saznati koliko će koštati standardni PS5 i PS5 Digital Edition kada znamo da će Xbox Series X koštati 499 USD/449 £, a Xbox Series S 249 £/299 USD - kako može li se Sony nositi s tom niskom cijenom serije S?

Trenutno očekujemo da će Serija X koštati manje od glavne PS5 jedinice, pa smo zaista zainteresirani vidjeti kako će se to odvijati.



Sid Shuman, šef komunikacije Sony Interactive Entertainment Communications rekao je u (izuzetno kratkom!) blog post da će 'naša sljedeća digitalna vitrina težiti oko 40 minuta i sadržavati ažuriranja o najnovijim naslovima iz Worldwide Studios i naših svjetskih razvojnih partnera.'

PlayStation 5 Showcase bit će prikazan na Twitchu i YouTubeu ove srijede 16. rujna u 13:00 PDT, 21:00 BST i 22:00 CEST.

PlayStation 5 Showcase prenosi uživo ove srijede u 13 sati po pacifičkom vremenu: https://t.co/W4gkVp7pdv pic.twitter.com/Nn33RT0yki



- PlayStation (@PlayStation) 12. rujna 2020

Zanimljivi Članci