Najbolje Nintendo Switch igre 2021: Najbolje Switch igre koje svaki igrač mora posjedovati

Zašto možete vjerovati

- The Nintendo Switch je nevjerojatna igraća konzola, s linijom koja sada uključuje samo prijenosne uređaje Nintendo Switch Lite isto.

Obje su konzole potpuno različite od svega ostalog, s Liteom koji je najveći prijenosni stroj za igre na svijetu i standardnim prekidačem koji nudi najbolje od svih svjetova, bilo da se igrate kod kuće na televizoru ili kad ste vani na svom 6.2- inčni ekran.

Ali koje su najbolje igre za bilo koji Switch? Koje su najbolje igre na koje se trenutno možete osloniti?





Evo naših izbora za must-have sadržaje za Nintendo konzolu, a mi smo ih podijelili u kategorije kako bismo vam olakšali. Ispod možete skočiti na svoju omiljenu vrstu igre.

widget_widget_5717898



Indeks
• Najbolje Mario igre
• Najbolje Pokemon igre
• Najbolje trkaće igre
• Najbolje igre uloga (RPG-ovi)
• Najbolje igre za više igrača
• Najbolje igre na platformi
• Najbolji strijelci
• Najbolje indie igre
• Najbolje avanture

Najbolje Mario igre na Switchu

Želite li stati na mjesto svima omiljenog vodoinstalatera? Ove Switch igre su za vas ...

Super Mario Odyssey

Ne samo da je ovaj 3D platformer jedna od najboljih igara na bilo kojoj konzoli danas, već je i jedna od najboljih Mario igara. Super Mario 64 duguje godinama više od drugih i toliko je pun tajni i iznenađenja da ćete ga igrati dugo nakon završetka priče. Svaka sekunda je radost.

widget_widget_141357



Super Mario 3D svijet + Bowser's Fury

Ovaj vrhunski paket donosi vrhunski platformer iz doba Wii U -a na Switch s nekim lijepim dodacima i proširenjem pod nazivom Bowser's Fury koje bi moglo samo baciti pogled na budućnost Mario igara. To je dio slobodnog oblika otvorenog svijeta, a uparen s linearnim razinama 3D Worlda, ovo je nevjerojatno uglađena ponuda koja je neophodna vlasnicima Switch-a.

widget_widget_3956671

Luigijeva vila 3

Luigijev dvorac - s Mariovim bratom u glavnoj ulozi - potpuno je drugačije iskustvo od onih poput Super Mario Odysseya. Nije prepun velikih gradova ili mnogo ljudi, već sadrži zastrašujuće trenutke - dobro nešto zastrašujuće, ovo je ipak Nintendo - i obilje istraživačkog igranja.

widget_widget_168490

Mario + Rabbids Kraljevska bitka

Ova Mario igra prilično se razlikuje od norme. Ne očekujte platformera. Umjesto toga, dobivate poteznu stratešku igru ​​u stilu X-Com, ali s istoimenim vodoinstalaterom i Ubisoftovim ludim likovima Rabbids.

Ne samo da igra izgleda fantastično, već se dobro igra i s različitim razinama možete se pozabaviti u svoje vrijeme. Idealno, dakle, za putovanje na posao - samo ponesite kapu za razmišljanje sa sobom.

widget_widget_142164

Yoshijev izrađeni svijet

Grafičko remek-djelo i dobro uravnotežena platforma, Yoshi's Crafted World glumi najboljeg prijatelja Maria i predstavlja drugačiji pristup koji Nintendo voli zauzeti. To je također lijepa, ugodna igra za uživanje mladih i starih.

widget_widget_148554

Super Mario Maker 2

Nintendo je fantastično izgrađen na svom Super Mario Maker konceptu za nastavak, koji je bolji na gotovo sve moguće načine. U osnovi možete stvoriti razine Mario 2D platformera, dijeliti ih i igrati druge koje je izgradila šira zajednica. Način priče za jednog igrača također je velika zabava jer pristupate više od 100 prilagođenih razina.

widget_widget_148572

Novi Super Mario Bros. U Deluxe

Izvorno izdanje za Wii U, otuda i U u nazivu, ovaj poboljšani 2D platformer vodi Maria natrag do njegovih korijena na veličanstven način - dodajući usput i neke moderne zavoje. Također uključuje dodatak Super Luigi U u kojem glumi viši, nestašniji brat.

widget_widget_188441

Najbolje Pokemon igre na Switchu

Želite li ih sve uloviti? Pogledajte ove ...

Pokémon: Idemo, Pikachu! i Idemo, Eevee!

Nema sumnje da svi vole igru ​​Pokémona. Switch verzija - koja je dostupna u okusima Pikachu i Eevee (to su dvije slične igre, ali s malo drugačijim sadržajem) - ljupka je igra uloga koja se temelji na starom GameBoy klasiku, Pokémon Yellow. Međutim, grafike su dobile veliki remont, a izborne kontrole kretnji čine je interaktivnom klasikom.

widget_widget_146286

Pokémon: Mač / Pokémon: Štit

Pokemoni su postali moderni JRPG bez odricanja od svoje biti. Ordagov zvučni zapis koji oduzima dah, predstavljanje desetaka divnih novih vrsta i impresivna nova mehanika stvaraju kohezivno i uravnoteženo iskustvo.

Ako već niste isprobali igru ​​Pokemon, ovdje biste trebali početi; ako već volite Pokemone tada će vam Mač i štit odmah postati novi favorit.

  • Pokémon Sword & Shield pregled: U divljinu

widget_widget_171801

Pokemoni ujedinite se!

MOBA s besplatnom igrom nije ono što smo mislili da ćemo dobiti od Pokémona, ali evo nas i iznenađujuće je izvrsno. Predlaže pet bitki, svaka traje samo 10 minuta, što čini zaista zabavan tempo i hrpu akcija. Postoji mnogo različitih čudovišta za korištenje, iako njihovo otključavanje može potrajati malo vremena, ali kvaliteta borbe zaista je visoka. Ako se pravilno podrži, ovo bi mogla biti igra koja će biti jako popularna godinama koje dolaze.

Najbolje trkaće igre na prekidaču

Ako volite staviti pedalu na metal, ovo bi mogle biti igre koje tražite ...

Mario Kart 8 Deluxe

Prethodno objavljen za Wii U, Mario Kart 8 dobiva grafičko ažuriranje za Deluxe verziju na Switchu, koja radi pri 60 sličica u sekundi čak i u prijenosnom načinu rada.

Također dobivate nekoliko bonusa za igru, poput dodatnog utora za oružje za podizanje tijekom utrka i dodatnih kartera. Jednostavno je jedna od najboljih igara Mario Kart u mnogo godina i bitna je kupovina za svakog vlasnika Switch -a.

squirrel_widget_140830

Crash Team Racing na nitro pogon

Remaster Crash Team Racing-a iz 2003., ova verzija s nitro punjenjem ima nevjerojatnu grafiku, obnovljenu iz temelja. Zabava u karting utrkama uvelike je ista kao i prije, ali nove značajke uključuju online multiplayer i poboljšani avanturistički način dodani su u dobroj mjeri. Jedna riječ upozorenja, ne očekujte Mario Kart razine poteškoća - svladavanje CTR -a teško je kao i uvijek.

widget_widget_175089

Najbolji RPG -ovi na prekidaču

Želite li znati koji su najbolji Switch RPG -ovi? Ne tražite dalje...

Legenda o Zeldi: Dah divljine

Nije mogla postojati bolja lansirna igra za prodaju Switch konzola od Breath of the Wild. Dugo se stvarao i kasnio više od godinu dana, bilo je vrijedno čekanja jer je to jedna od najboljih igara uloga koje su ikada napravljene.

Masivni RPG otvorenog svijeta ima mnogo aspekata. Svaki kutak u čudesnom svijetu igara ispunjen je avanturama i zagonetkama. I premda dodaje uhodane teme dobro izrađenim temama, nije nametljiv i lijepo se uklapa.

widget_widget_137952

Legenda o Zeldi: Buđenje veze

Link's Awakening lijepo popunjava prazninu dok čekamo nastavak Breath of the Wild, sa svojim izometrijskim RPG šarmom i đavolskim zagonetkama. Riječ je o remakeu GameBoy klasika iz temelja koji će pamtiti svi stariji od određene dobi. No, čak i ako to učinite, vrijedi ga ponovno posjetiti jer se osjeća potpuno svježim.

widget_widget_169242

Vještica 3: Divlji lov - kompletno izdanje

Neformalno nazvan Switcher, Switch verzija The Witcher 3 nije ništa drugo do tehničko čudo. Ogroman RPG u otvorenom svijetu bio je veliki podvig na Xbox One i PS4, a kamoli na prijenosnoj igraćoj konzoli. I iako je grafički malo smanjen, sve što ga čini jednom od najboljih igara svih vremena postoji i na Switchu.

squirrel_widget_175086

Životinjski prijelaz: novi horizonti

Ako želite promijeniti tempo dok živite u eskapističkoj fantaziji, najnoviji Animal Crossing mogao bi biti savršena igra za vas. Opuštajuće je, ugodno i slatko i nikada vam neće prijetiti stresom nekih 'zrelijih' igara na ovom popisu. S njim smo voljeli svaku minutu svog vremena i znamo da će s vremenom zarobiti srca i umove.

widget_widget_179160

Vatreni amblem: Tri kuće

Najnoviji nastavak u čuvenoj franšizi Fire Emblem apsolutni je užas, a mogućnost ponovne reprodukcije dolazi do izražaja. Igrate kao profesor na časničkoj akademiji i brzo odaberete jednu od tri kuće za predavanje. Zbog tog ćete izbora slijediti drastično različite priče, ali svi dijelovi dijele njegova dva stupa igranja. To su brutalne strateške bitke s poteznom borbom i slobodno vrijeme koje možete provesti upoznajući ogromnu ekipu nezaboravnih likova. Ovo je igra u koju možete padati satima.

widget_widget_202874

Thronebreaker: The Witcher Tales

Thronebreaker: The Witcher Tales idealno je izdanje za Switch, kombinirajući vrhunsku Gwent kartašku igru ​​s RPG kampanjom za jednog igrača koja bi vas trebala držati više od 30 sati. Baziran je u svemiru The Witcher, ali radi jednako dobro u kratkim rafalima tijekom putovanja kao i u hardcore sesijama kada imate više vremena.

Diablo III: Vječna zbirka

Klasični top-down Dungeon Slayer izvrstan je kao posebno izdanje za Switch, koji se osjeća iznenađujuće svježim i svira se unatoč tome što je stigao godinama nakon izvornog izdanja. To što se može igrati u prijenosnom formatu podiže igru ​​na sasvim drugu razinu i daje Switchu nešto što često nije bilo na prethodnim Nintendo konzolama: sadržaj za odrasle.

squirrel_widget_175090

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim je jedna od najvećih, najcjenjenijih igara uloga svih vremena. Objavljivanje cijele igre, DLC -a i drugih, na prijenosnoj platformi nije ništa drugo do čudo.

Štoviše, to je remasterirana verzija koja se pojavila na konzolama najnovije generacije pa tako dobivate mnogo više za svoj novac. To je pravo tehnološko čudo i nešto na čemu ćete se igrati još mnogo mjeseci.

widget_widget_175092

Najbolje igre za više igrača na Switchu

Ako imate prijatelja u blizini ili želite igrati protiv drugih na mreži, ovo su vrhunske igre za više igrača koje možete isprobati. Zapamtite, međutim, za online igru ​​na većini njih trebat će vam Nintendo Switch Online članstvo .

Super Smash Bros. Ultimate

Uz ARM -ove, ovo je najbolja borbena igra na Switchu, a možda i najbolji Smash Bros za pokretanje. Iako je nadogradnja Wii U verzije, ovo je uistinu 'ultimativno' izdanje. Nije samo brz i gladak, već ima i moćnu gomilu likova za kontrolu. To je jedna od Switch igara koju je eSportska zajednica u potpunosti prihvatila.

widget_widget_171846

Splatoon 2

Iako nije baš revolucionarno ako ste igrali originalni Splatoon, nastavak boje u trećem licu zabavna je igra za više igrača.

Na Switchu izgleda izvrsno - čak i bolje od prethodnika Wii U, koji smo voljeli. Kampanja za jednog igrača uvelike je poboljšana, a postoje i novi načini za više igrača. Čini se da je sve bolje dorađeno nego prije, pružajući najbolje iskustvo Splatoon -a do sada.

widget_widget_141641

ORUŽJE

Možda neće svatko popiti šalicu čaja, ali ovaj beat-em-up s kontrolom pokreta odlična je zabava ako imate nekoliko prijatelja u krugu i dodatne Joy-Cons s kojima se možete natjecati.

U svakoj ruci držite Joy-Con i pomoću njih kontrolirate ruke svog borca, otuda i naziv. Borci su bionički i imaju mnoga svojstva. Cijela je stvar vrlo Nintendo-esque; štetna je zabava, čak i za djecu. Jedna riječ upozorenja, nije dobro za Nintendo Switch Lite jer nije prikladno za igranje iz ruke.

widget_widget_141282

Ring Fit Adventure

Multiplayer možda nije baš prava riječ, ali kada je u pitanju pokretanje cijelog kućanstva i uživanje u igri temeljenoj na vježbanju, Ring Fit Adventure je apsolutni pobjednik. Trenutačno ga je teško pronaći, pa je to i popularno dokazano, ali njegov spoj borbi u stilu RPG-a s ciljevima i igrama temeljenim na vježbama ozbiljno je zabavan i prikladan za cijele obitelji.

widget_widget_168466

Super Mario zabava

Minigara u izobilju u ovoj zabavi za sve obitelji. To je daleko najbolja Mario Party igra do sada napravljena, a predani obožavatelji Nintenda bit će neodoljivi. Pokazuje Switch-ove vjerodajnice za zabavne igre s puno pažnje.

Ipak, nije prikladan za vlasnike Switch Lite jer morate biti u mogućnosti ukloniti i mahati o Joy-Consu.

widget_widget_145939

Fortnite

Što se može reći o multiplayer pucačini što dosad nije? To nije samo igra, to je kulturni fenomen i, budući da je besplatno preuzeti i igrati, možete to sami provjeriti bez trošenja novčića na bilo koji sadržaj u igri.

squirrel_widget_173088

Raketna liga

Rocket League bila je velika uspješna priča, s djecom svih dobnih skupina koja se navukla na svoju bizarnu mješavinu automobilskih utrka i nogometa. Switch verzija je izvanredan port koji se drži 60 fps u cijelosti, iako s malim padom rezolucije.

Nije vas briga jer se s bilo kojeg mjesta možete natjecati s Wi-Fi signalom. Također se povezuje s drugim verzijama igre, tako da se ne morate samo natjecati s igračima na vlastitim Switch uređajima.

vjeverica_widget_171873

Minecraft

Minecraft na prekidaču potpuno je ista verzija igre dostupna na više platformi i zamijenila je prethodno 'Nintendo Switch Edition'. Žao nam je samo što ne možete koristiti zaslon osjetljiv na dodir za odabir stavki u svom inventaru, ali to je autentično Minecraft iskustvo u svim ostalim aspektima.

vjeverica_widget_171909

Najbolje platformer igre na Switchu

Da, nekoliko gore navedenih Mario igara također su platformeri, ali evo nekoliko koje biste također trebali isprobati ...

Ori i Volja Wispa

Prvu Ori igru ​​možete igrati i na Switchu, ali mi najviše volimo drugu, koja teče malo glatko i vodi priču dalje. Ovo je izvanredna luka onoga što je prvo bila igra za Xbox One, a njezin prekrasan umjetnički stil izgleda sjajno na Switchu.

To je također briljantan platformer, s različitim područjima za kretanje, hrpom mehanike prelaska za učenje i savladavanje, te impresivno proširenim borbenim sustavom. To je apsolutna poslastica, a mi smo oduševljeni što je stigao na sjajnu Nintendovu konzolu.

vjeverica_widget_3754196

Donkey Kong Država: Tropical Freeze

Kao i nekoliko drugih igara u ovom najboljem izdanju, Donkey Kong Country: Tropical Freeze je konverzija Wii U igre i doista je učinio prijelaz vrlo dobro. 2D platformer se može igrati s prijateljem u zadruzi - samo se pobrinite da oboje imate lude vještine, jer je ponekad teško. Baš onako kako igre trebaju biti.

vjeverica_widget_171891

Lego City na tajnom zadatku

Voljeli smo Wii U ekskluzivu koja je izašla prije nekoliko godina, ali kako se konzola, pa samim time ni igra nije prodavala, sjajno je vidjeti je s malo boje i novim dahom života.

Lego City Undercover preuzima igru ​​Lego platforme, postavlja je u okruženje otvorenog svijeta i rezultira iskustvom prilagođenim djeci Grand Theft Auto stila. Također je vrlo smiješno, zahvaljujući uvelike Chaseu McCainu, antijunaku vrijednom nastavka ili čak budućeg filma.

widget_widget_175093

Yoku's Island Express

Lukava mješavina 2D platforme i flipera, Yoku's Island Express je prekrasna indie igra koja zaslužuje biti na ovom popisu. Zaista, zbunjujući prizvuk nas je navukao na dobro i pravilno. Sumnjamo da će to učiniti i za vas.

widget_widget_175096

Najbolji strijelci na Switchu

Kad sve postane teško, teško je podići ručni top. Evo zašto ...

Sniper Elite III: Ultimate Edition

Switch izdanje Sniper Elite III: Ultimate donosi jednu od najboljih borbenih igara na prijenosnu platformu. Više je cerebralna od većine strijelaca i djeluje djelomično kao skrivena zagonetka. Osim toga, sada možete nabaviti Sniper Elite V2 u njegovu remasteriranom obliku i na Nintendo stroju.

squirrel_widget_175091

Propast

Od svih remasteriranih ili prerađenih igara za Nintendo Switch, Doom je vjerojatno najimpresivniji. Igra kao ekvivalenti PS4 i Xbox One.

Očigledno nije tako oštar - što primjećujete više kada se reproducira na televizoru u usidrenom načinu - ali autentični Doom vizualni elementi i radnja su tu. Nije za one koji imaju slaba srca, ali stariji vlasnici Switch-a svidjet će se ovoj hardcore pucačini iz prvog lica.

widget_widget_171855

Najbolje indie igre na Switchu

Ponekad velike igre ne moraju doći od najvećeg izdavača. To su svjedočanstva toga ...

Igra bez naslova guska

Počevši kao internetski meme, Untitled Goose Game na kraju je postala jedna od video igara o kojima se najviše govori u modernom vremenu. Zašto, možete saznati putem Switch verzije koja vam daje kontrolu nad jednim od najiritantnijih vodećih likova.

kako podijeliti vezu na instagram priči

widget_widget_5823474

Umurangi generacija

Fotografska igra koja je mnogo zanimljivija od popularnih New Pokémon Snapa, ova vrhunska igra namijenjena je snimanju jedinstvenih kutova različitih tema. Volimo nove kontrole pokreta i zvučni zapis - a ima i bolju viziju distopijske budućnosti od većine igara većih imena. Ovo svakako provjerite!

Stardew dolina

Slatka i jednostavna u grafičkom stilu, ovaj dio RPG -a, dijelom simulacija farme indie igra osvojio je srca i umove na svakoj platformi na kojoj je objavljen.

Čini se savršenim i za Nintendo Switch, zahvaljujući prenosivosti konzole i ležernoj prirodi uranjanja i izlaska iz igre. U Stardew Valleyu ima puno dubine, ali to je igra koju možete igrati na svoj način, kad god vam se svidi. I to je mantra i za Switch.

widget_widget_5823445

Preko broda!

Ova briljantna mala avantura zasnovana uglavnom na tekstu prikazuje vas kao tajanstvenog ubojicu koji se mora izvući iz svog prilično flagrantnog zločina. To je prekrasan komad zabave, s puno podcrta i dijaloga za uživanje dok vidite koliko različitih završetaka možete otkriti.

Duhovniče

Ovo je duboka igra o, pa, dušama - igrate se kao trajekt mrtvima, ali igra je više o tome kako naučiti prihvatiti i pomiriti se s krajem naših života. To je nježni menadžerski sim koji se lijepo i opuštajuće igrati, ali pazite da ne zaboravite svoja tkiva jer to u nekim trenucima postaje prilično emocionalno!

widget_widget_5823416

Otočani

Ovaj opuštajući graditelj grada iznimno je smirujuća igra. Preuzimate nadzor nad nizom nasumično generiranih otoka, strateški postavljajući zgrade i spomenike prije nego što prijeđete na veće lokacije ako ste dovoljno dobri. Zbog niskog pritiska i prekrasan vizualni identitet u kombinaciji s glazbom niske razlučivosti čini ga zaista opuštenim.

Najbolje avanture na Switchu

Trebate li nešto za oporezivanje mozga, kao i prst okidača?

Crno

L.A. Noire ne samo da je odlična igra na Switchu, već pokazuje da se konzola može natjecati s rivalima samo kod kuće kada su u pitanju velike igre otvorenog svijeta. Rockstarov hit za PS3 i Xbox 360 također je remasteriran za PS4 i Xbox One, uključujući 4K vizuale na PS4 Pro i Xbox One X, ali verzija Switch je možda tehnički najupečatljivija s obzirom na to da je na prijenosnoj platformi.

Uključeno je cjelokupno iskustvo L.A. Noirea, uključujući sve izvorne kaznene slučajeve i sadržaj koji se može preuzeti, a iako je trebalo napraviti neke grafičke kompromise, to je igra koju bi trebao dobiti svaki vlasnik iznad određene dobi.

squirrel_widget_175088

Nebeski svod

Ova očaravajuća priča omogućuje vam da se igrate kao arheolog otkrivajući znakove drevne civilizacije i prevodeći njezin jezik pomalo dok otkrivate više riječi i zanimljivih mjesta. Zanimljivo je i lijepo napisano, a prava je poslastica postupno se igrati.

Park Thimbleweed

Park Thimbleweed Park seže u doba kada su vladale avanture pokaži i klikni. Doista, to je zamisao Rona Gilberta i Garyja Winnicka - dvojca koji stoji iza klasika LucasArtsa poput Tajne otoka majmuna i Maniac Mansion.

Očekujte križ između nekih zeznutih zagonetki i trenutaka smijeha. Ono što avanturu čini doista su čudni i raznoliki likovi koje susrećete dok pokušavate riješiti misterij ubojstva. Sve to dodaje prekrasnu promjenu tempa u odnosu na većinu konzolnih igara na platformi.

Rezidentno zlo: Otkrivenja

Oba Resident Evil: Revelations i njegov nastavak remasterirani su i preneseni na Switch, a iako nam se sviđaju oboje, prva igra to samo zasjenjuje.

Horor za preživljavanje je jeziv, pametno kretan i dobro radi i u usidrenom i u ručnom načinu rada. Naš jedini prijedlog je da ga ne svirate u zakasnjelom, prilično praznom vlaku kući. Ako je tako, možda ćete morati promijeniti hlače kad se vratite.

widget_widget_175094

Zanimljivi Članci